Budda Amp Forum

Discussion of Budda amps
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Budda Superdrive 30 Series II Head tube problem

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
timberghost



Posts : 1
Join date : 2012-02-05

PostSubject: Budda Superdrive 30 Series II Head tube problem   Sun Feb 05, 2012 1:54 pm

Recently I had to replace my tubes because It would get that familiar tube loud noise crackling and lose major power, someone said it sounded like Power tubes so I replaced all 4 EL84's with GrooveTubes, I believe they might be Sovteks, but not sure, that didn't fix the prob so I replaced the 3 12AX7's with mesa boogie ones cuz that's all GUITAR center in Tacoma had, it still would crackle i found Metal Spring loaded cover on the far right of the three 12AX7's would crackle and so I thought it was a bad new tube, plugged it in sounded great, left amp on standby for about one hour came back and started up with the same crap again, messed with the cover on that far right tube so took all covers off and seemed to work, left on standby after a little online research about the metal spring loaded covers, came back and same crap with the far right tube, I'm beginning to think that that particular tube socket is bad so I think I need to take it in somewhere here in Seattle/Tacoma to have a Pro do it and check it out. It's either that or those Mesa Boogie Tubes suck, but if that was true how come it seems to just be that tube socket?
Back to top Go down
View user profile
 
Budda Superdrive 30 Series II Head tube problem
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» noise question related to 6a8g tube
» The little known Dynaco PAS-3 Series II - photo
» Tubes for Dynaco Pas 3 Series II
» Dynaco stereo 70 series 2
» Quick troubleshooting guide for Dynaco tube amps

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Budda Amp Forum :: Budda Superdrive-
Jump to: